06-10833073

HR-CONSULENT

HR Consulent, voor 24 – 28 uur 

Wil je aan de slag in een HR-functie binnen een organisatie waar je je volop kunt ontwikkelen?

Ben je ondernemend en heb je een no nonsens mentaliteit? Én lijkt het je leuk om te werken bij een zorgorganisatie in de kop van Noord-Holland die het nét even anders doet? Vol innovatieve en enthousiaste mensen? Dan is de functie van HR Consulent binnen WarmThuis echt iets voor jou.

 
 
 

Wie zijn wij?

WarmThuis heeft twee kleinschalige woonvoorzieningen voor mensen met dementie. In september 2023 openen we de derde locatie. Met liefdevolle aandacht maken we er met bewoners, familie, vrijwilligers en collega’s een fijne betekenisvolle dag van, iedere dag weer.

In de film ‘mooi werk’ op de homepage van WarmThuis kun je zien hoe we werken. Bij WarmThuis is, buiten de verplichte richtlijnen, vooral ons gezond verstand het vertrekpunt.


Wat zoeken wij?

Onze administratie bestaat uit drie collega’s, zij doen vooral de zorgbemiddeling, registratie, planning logeer gasten en declaraties. Op HR-gebied voeren zij de basistaken uit, zoals contracten, VOG, fietsenplan, controle van gegevens enzovoort.  

 

Dat gaat goed, maar we missen een collega met een HR-achtergrond voor de onderwerpen die verder gaan dan de basis. We zoeken daarom een HR Consulent die het eerste aanspreekpunt is bij vragen, die de meer complexe UWV-zaken behandelt, die ervaring heeft met bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden, Arbo en preventie. Een HR Consulent die het leuk vindt om vraagstukken om te zetten in plannen en implementatie hiervan.

Kortom: een collega die ons op HR-gebied versterkt én administratieve taken uitvoert.

Wie zoeken wij?

Iemand die in oplossingen denkt, die van aanpakken weet, eigen initiatief toont, flexibel is en graag plezier heeft op het werk.

Je hebt een HBO diploma-HR en je hebt ervaring op HR en administratie, kennis van SDB is een pré. Minstens zo belangrijk is dat je jezelf thuis voelt in een omgeving met enthousiaste en gedreven medewerkers, waarbij goede sociale en communicatieve vaardigheden een belangrijke rol spelen.

Wat bieden wij?

Een jaarcontract voor 24-28 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling.

  • Salarisgegevens: schaal 50 VVT (€ 3.025,81 – € 4.061,27).
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Een fijne plek op een van onze mooie locaties.
  • Indien van toepassing: trainingen en cursussen.

Kun jij niet wachten om bij WarmThuis aan de slag te gaan? Solliciteer dan via info@warmthuis.nl of via de website www.werkenbijwarmthuis.nl en druk op de knop; solliciteer direct.

Als je nog vragen hebt over deze vacature, bel ons via de WarmThuis-infolijn: 06-10 83 30 73.

De kennismakingsgesprekken voeren we op maandag 24-4-2023, eventueel spreken we je graag nogmaals op donderdag 04-05-2023. Indien deze data jou echt niet uitkomen en wij willen graag met je kennismaken, plannen we een andere dag.

Hopelijk tot snel, Team WarmThuis