06-10833073

 

Lieve allemaal,

2023 is alweer bijna voorbij. Het is voorbij gevlogen. Het was een druk jaar met veel hoogtepunten en helaas ook dieptepunten. Een groot verdriet heeft ons dichterbij bij elkaar gebracht. Afscheid nemen van bewoners is altijd heel moeilijk en soms door omstandigheden heel zwaar geweest.

We hebben in 2023 veel bereikt door een grote mate van inzet en betrokkenheid. Het Grosthuis is open gegaan met 4 woningen. Vanaf 2 oktober zijn er 28 nieuwe bewoners ingehuisd. Nieuwe collega’s zijn bij WarmThuis komen werken. Een aantal collega’s van De Hulst en Klein Suydermeer zijn mee gegaan naar Het Grosthuis. Vooral voor Oterleek heeft dat best impact gehad. Maar oplossingen zijn gezocht en met veel respect en dank voor de flexibiliteit en inzet van de collega’s is de continuïteit van de zorg voor alle bewoners goed gebleven. Grote dank hiervoor.

2023 was ook ons jubileumjaar. 12 en ½ jarig bestaan van WarmThuis. Een aantal collega’s die vanaf de start bij ons werkzaam zijn hebben wij getrakteerd op een high tea en zijn in het zonnetje gezet. Voor de bewoners en naasten is er in april een optreden geweest van Willeke Alberti. In oktober hebben wij een gezellig samenzijn georganiseerd voor de vrijwilligers. En in november is er een WarmThuis feest geweest voor alle collega’s. 

Allemaal heel geslaagde en gezellige bijeenkomsten waarbij er dank is uitgesproken naar iedereen die met zoveel warmte, plezier en betrokkenheid zich verbonden voelen met WarmThuis en in de afgelopen jaren een grote mate van inzet hebben gedaan.

Wij hebben tevredenheidsonderzoeken gedaan voor de collega’s en de naasten met hele mooie cijfers. Cijfers zeggen niet alles maar het is een bevestiging van wat zien, horen en voelen als wij voor de bewoners en hun naasten bezig zijn.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik en het management team daar ongelooflijk blij en supertrots op zijn. We kunnen niet zonder jullie allemaal en ook in 2024 hebben wij elkaar hard nodig en hebben wij genoeg dingen te doen. WarmThuis kan dit. Zeker weten.

Hele fijne, warme en gezellige kerstdagen en een heel mooi uiteinde en een goed, gelukkig en vooral gezond nieuwjaar.

Dank voor alles wat jullie voor WarmThuis betekenen.

Willy Langenberg

Directeur/bestuurder WarmThuis