VACATURE verpleegkundig specialist

VACATURE VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST (12-16 UUR)

Onze gezamenlijke uitdaging

Ben jij een actieve en gedreven Verpleegkundig Specialist die op zoek is naar een uitdagende en dynamische functie? Wil je betrokken zijn bij het opzetten van een nieuwe behandeldienst en samenwerken met een team van professionals? Dan is deze functie iets voor jou!

Horizon Zorgcentrum, Stichting WarmThuis en Stichting Niko slaan de handen ineen en werven gezamenlijk een Verpleegkundig Specialist. Wij hebben de uitdaging opgepakt en verstevigen onze samenwerking. Wij zijn drie kleinere zorgorganisaties in de regio Noord Holland Noord voor de plaatsen Alkmaar, Broek op Langedijk, Oterleek, Zuidermeer en Avenhorn.

In deze veelzijdige rol werk je voor maar liefst drie organisaties en ben je betrokken bij het opzetten van een nieuwe behandeldienst. Je bent letterlijk en figuurlijk in beweging, want je zet stappen om de zorg en behandeling voor onze bewoners te verbeteren en te optimaliseren. Hierbij werk je nauw samen met de Specialist Ouderengeneeskunde, (GZ)psychologen en andere collega’s in de teams en op onze locaties.

Als Verpleegkundig Specialist ben je onderdeel van het behandelteam en werk je intensief samen met de specialist ouderengeneeskundige. Je houdt je bezig met het ontwerpen, implementeren en evalueren van behandelplannen voor onze bewoners, inclusief het coördineren van de zorg met andere zorgverleners. Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van het zorgproces. Door deze continu te monitoren, behoud of maak je de kwaliteit van leven voor onze bewoners nog beter.

Binnen de functie geldt een beperkte dienstbelasting, aangezien een deel van de diensten is uitbesteed.

De organisaties:
WarmThuis
is een zorgorganisatie met een eigen visie: wij zorgen voor een plek waar mensen met dementie, zoveel als mogelijk, kunnen genieten van het leven. Onze kernwaarden zijn vrijheid, eigen regie, nabijheid en herkenbaarheid. En deze kernwaarden zijn dagelijks leidend in de zorg en begeleiding voor de mensen met dementie. WarmThuis heeft twee kleinschalige woonvoorzieningen voor mensen met dementie. Dit najaar openen we de derde locatie. Met liefdevolle aandacht maken we er met bewoners, hun naasten, logeergasten, bezoekers dagsociëteit, vrijwilligers en collega’s een fijne betekenisvolle dag van, iedere dag weer.

Horizon Zorgcentrum is een kleinschalig centrum voor ouderen in Broek op Langedijk met een breed aanbod aan zorg, zoals wonen met zorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, dagbesteding, kleinschalig wonen voor bewoners met dementie en tijdelijk verblijf. Wij streven ernaar om onze bewoners door het aanbieden van zorg en het verlenen van diensten, in staat te stellen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren en eigen keuzes te laten maken”. Wij verlenen zorg met hart en ziel vanuit onze christelijke levensovertuiging.

Stichting NIKO is een warme zorgorganisatie met twee locaties op loopafstand van elkaar, 370 medewerkers en 125 vrijwilligers. NIKO mag dan kleinschalig zijn, we hebben wel veel verschillende disciplines: eerstelijnsverblijf, somatische zorg, psychogeriatrische zorg, psychiatrische zorg én thuiszorg. Binnen NIKO is er een gemoedelijke sfeer, geborgenheid en goede onderlinge communicatie. Samen realiseren we dagelijks een prettige woon- en werkomgeving met passende, professionele zorg en grote aandacht voor welzijn. Wij zorgen dat het klopt; dat doen we Warm, Samen en Zichtbaar.

Wie nemen wij graag in dienst?
Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen wij het volgende:

 • Je bent geregistreerd verpleegkundig specialist of bijna klaar met je opleiding
 • Je hebt kennis en ervaring binnen de ouderenzorg en de ontwikkelingen hierin
 • Je toont initiatief en hebt een flexibele en ondernemende houding
 • Je staat klaar voor je collega’s van de teams en de woningen
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto


Wat 
bieden wij jou?
Werken bij ons betekent werken in een inspirerende omgeving waarin ontwikkeling en ontplooiing worden gestimuleerd. Daarnaast ontvang je van ons:          

 • Een salaris conform CAO VVT (FWG 65)
 • Een eindejaarsuitkering (8,3%)
 • Vakantiegeld (8%)
 • Pensioen via pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een vast contract
 • Aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld fietsenplan, ICT Middelen, korting op een sportabonnement
 • Verschillende mogelijkheden om je nog verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en e-learning


M
aar bovenal: een uitdagende baan waarin jij het verschil kunt maken voor onze bewoners.

Interesse?
Bieden wij de uitdaging die jij zoekt? Stuur dan je CV en motivatiebrief voor 6 oktober naar Personeelszaken via receptie@horizonzorgcentrum.nl. De gesprekken zijn op woensdag 11 oktober en woensdag 18 oktober.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met verpleegkundig specialist Barbara van Someren 06-13 24 06 31 of met Personeelszaken op nummer 06-80 16 54 55.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je binnen ons team te verwelkomen voor deze boeiende functie!