06-10833073

Op dinsdag 23 april vond weer de jaarlijkse Dementie Kennis Parade in het AFAS stadion plaats.

En wat een fantastische dag was het!  Het bezoekersaantal was weer hoog te noemen alhoewel meer altijd zou kunnen. De opening van Ineke Laagland(stichting Geriant) en gastspreker Gerke de Boer zetten de toon voor de rest van de dag.  Er waren een flink aantal workshops die goed werden bezocht en gegeven door de enthousiaste workshopgevers. Maar ook de informatiemarkt werd goed bezocht. Het Netwerk Dementie Noord Holland is trots op de organisatie en de inzet van alle mensen die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt! Hopelijk tot de 7de editie in 2025!

De Dementie Kennisparade wordt georganiseerd door het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord. Het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord is een samenwerkingsverband van zorginstellingen, welzijnsorganisaties en de regionale afdelingen van Alzheimer Nederland. De Dementie Kennisparade is een inspirerende dag voor zorgcollega’s en vrijwilligers van de aangesloten zorgorganisaties van het netwerk.

Voor wie is het? Zorgcollega’s die werken bij mensen met dementie en hun naasten. Én vrijwilligers die omgaan met mensen met dementie zijn van harte uitgenodigd.

Deel ons bericht op jouw socials