06-10833073

Heb je hart voor vrijwilligerswerk? Voor onze locatie De Hulst te Oterleek zijn wij dringend op zoek naar twee enthousiaste chauffeurs om ons team te versterken! Heb je een geldig rijbewijs (B) en lijkt het je leuk iets te betekenen voor onze mensen met dementie? Je bent van harte welkom!

Als vrijwillige chauffeur werkt je samen met een leuke groep vrijwilligers. Je bent chauffeur in een bus voor vervoer van mensen met dementie. Het gaat om mensen die vanuit hun huis onze locatie de Hulst bezoeken voor de dagsociëteit of zoals wij het noemen de soos. Dat betekent dat je ‘s morgens de mensen thuis ophaalt en aan het eind van de middag/begin van de avond weer naar huis brengt.

Soms organiseren we een activiteit buiten onze locatie en vinden wij het fijn als je meegaat om dan de bus te rijden. We zoeken een chauffeur voor de vrijdagochtend, van 10 tot 11.45 uur. En we zoeken een chauffeur die wil invallen als dat nodig is. Dat kan zijn van 10 tot 11.45 uur of van 17.45 tot 19.30 uur. Dat is altijd op een doordeweekse dag (maandag t/m vrijdag).

Het is belangrijk dat je in goede gezondheid bent, goed Nederlands spreekt en dat je vriendelijk en geduldig bent.

Natuurlijk maak je eerst uitgebreid kennis met ons en onze locatie. We zorgen voor een goede begeleiding en je kunt altijd contact opnemen met een collega. Als vrijwilliger ben je bij ons verzekerd. Met kerst ontvang je een kerstpakket.

Lijkt dit je iets? Bel of e-mail naar Heidi Sloterwijk, locatieleidinggevende De Hulst te Oterleek, op 06 – 10833073, heidi@warmthuis.nl en kom kennismaken!

Deel ons bericht op jouw socials