WERKEN EN LEREN

vacatures

Stiekem zijn wij, als collega’s, een beetje verliefd op WarmThuis. Wij werken op prachtige locaties, met elk 24 bewoners. Een groepswoning heeft 6 en soms 7 bewoners. Er zijn 2 logeerhuizen, waar mensen met een vorm van dementie kunnen logeren. Ook hebben we twee dagsociëteiten waar mensen van buitenaf fijn de dag door kunnen brengen.

De locaties liggen landelijk, met een stolpboerderij en schuurwoningen. Op het erf is van alles te beleven. Er is kleinvee, een moestuin en je beleeft de seizoenen volop. Bij WarmThuis is goede zorg en welzijn ontzettend belangrijk.

Wij werken elke dag met onze kernwaarden: vrijheid, eigen regie, nabijheid en herkenbaarheid. Deze kernwaarden gelden niet alleen voor de bewoners maar ook voor collega’s. Dat zit bij elke collega bijna in het DNA, dat maakt ons werk leuk en uitdagend. Wij bieden een fijne werkplek waar geen idee te gek is om de zorg voor onze bewoners zo goed mogelijk te maken met veel aandacht voor coaching, begeleiding en scholing van onze collega’s.

Voor al onze locaties zijn we nog op zoek naar invulling voor verschillende functies. Voor uitleg en vacatures klik je hieronder op de button. 

vrijwilligers

Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel bij WarmThuis. Zij dragen in hoge mate bij aan het welzijn van onze bewoners. Wil je als vrijwilliger bij ons komen werken? Dan ben je van harte welkom. De visie van WarmThuis staat bij ons centraal, ook voor de vrijwilligers. Deze visie is gebaseerd op onze kernwaarden nabijheid, vrijheid, eigen regie en herkenbaarheid.

Vrijwilligerswerk bij WarmThuis kan op heel veel manieren. We sluiten daarbij aan op jouw kennis, ervaring en wensen. Voorbeelden van vrijwilligerswerk bij WarmThuis zijn: meedraaien als huiskamerassistent, chauffeur van het busje van de dagsociëteit, tuinman, fietsmaatje, wandelmaatje, schildercursus geven, muziek maken. Alles kan, tenzij het niet kan …. maar dan hebben wij wat uit te leggen.

Tijdens een oriënterend gesprek bespreken we je wensen en onze wensen en mogelijkheden. Wanneer we tot overeenstemming komen, word je een vrijwilligersovereenkomst aangeboden. Onkosten worden vergoed en vanzelfsprekend kun je altijd mee-eten.

WarmThuis heeft een vertrouwenspersoon. Vrijwilligers kunnen daar ook gebruik van maken. Het kan zijn dat je bij WarmThuis een situatie tegenkomt waarbij je niet goed weet wat je moet doen. Natuurlijk probeer je de situatie eerst te bespreken met een collega of de locatieleidinggevende. Maar als dat niet goed voelt, dan kun je contact opnemen met onze vertrouwenspersoon Annet Boersma (annetboersma@gmail.com, 06 16 73 08 25).

Heb je interesse om als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan? Neem dan contact op met ons via 06 10 83 30 73 of stuur een mail naar info@warmthuis.nl. Wij nemen dan contact met je op.

opleiding

WarmThuis ontwikkelde zelf een opleiding die aansluit op onze visie warme, persoonsgerichte zorg; het Fieldlab. Daarbij werken we samen met twee ROC’s en een aantal andere zorginstellingen in Noord Holland.

Het onderwijs is praktijkgericht, er wordt les gegeven op onze locaties. Intervisie is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Je wordt opgeleid tot verzorgende IG in de dementiezorg, niveau 3 en ontvangt hiervoor een officieel diploma. De opleiding duurt twee jaar en geschikt voor mensen van alle leeftijden.

Klik hier voor uitgebreide informatie over de Fieldlab opleiding, met filmpjes, infographic en de studiegidsen.